Billiga Fotbollströjor

Liverpool utnyttjar Man City oavgjort

Manchester City tappar poäng för andra veckan i rad i Premier League har öppnat dörren i titelracet och lagen bakom dem har tagit fördel Billiga Fotbollströjor. Liverpool gick bort till Wolves som vann med 2-1, Arsenal behövde en vinnare i den 94:e minuten men de skickade Leicester City med 4-2 och Chelsea besegrade Brighton med 4-2 med alla fyra målen från Cole Palmer. Under Arne Slot förväntades de röda ha en inlärningskurva när han fick upp farten i Premier League, men hans begåvade trupp har plockat upp mindre justeringar snabbt för att hålla bollen i rullning.

Jurgen Klopp lämnade Slot med ett lag som kan utmana om en titel så den holländska managern har inte behövt uppfinna hjulet på nytt på Anfield. Hans stil är en markant skillnad från Klopps strävan efter att kontrollera matchen via besittning och det har lett till imponerande resultat. The Reds var inte som bäst mot Wolves men lyckades hålla dem till endast 0,56 xG på sju skott.

Liverpool kommer att vilja bli bättre på att ta sina egna chanser, men med ett mål från Ibrahima Kounate och ett annat från Mohamed Salah, kommer det att räcka till att vinna de flesta matcher om försvaret är på topp. Hittills under Premier League-säsongen har inget lag bättre xG mot än Liverpols 4,45. De underpresterar sina faktiska tillåtna mål något genom att bara tillåta två än så länge, men det visar att Liverpools styrka är deras försvar.

Förstärkt av ett starkt mittfält och utbytbara anfallare, Liverpool tröja med eget namn är detta en Liverpool-lag som kommer att vara med hela säsongen även med Champions League-åtaganden. Låt oss ta en titt på resten av de fem bästa.

Arsenal gjorde det så svårt som möjligt och tog 37 skott för 4,98 xG men det var inte förrän Leandro Trossard gjorde mål i den 94:e spelminuten som Gunners tog ledningen efter att ha blåst en ledning med 2-0 i halvtid. Det är ett rättvist resultat efter att ha dominerat Leicester City under matchen men det är också en påminnelse om Arsenals mentalitet. Oavsett hur sent det är, känner Gunners att de kommer att få ett vinnande mål för att se en match och de har kunnat åstadkomma det.

Att hålla jämna steg med City är något som de har gjort under två säsonger i rad så nu är det dags att komma över puckeln. När Arsenal möter Liverpool den 27 oktober kan det bli en match för att visa vem som sitter i förarsätet om titeln. Chelsea hade en imponerande prestation att föra in sig i samtalet men försvaret kan bli deras undergång under loppet av en lång säsong.

Leave a Reply

Fussballtrikots Günstig Kaufen | Kopen voetbaltenues online | Voetbalshirts Sale Nederland | Günstige Fußballtrikots | Billig Fußballtrikots Kaufen | Fotbollskläder med tryck |