Billige Fotballdrakter

Premier League-valg: Euro bakrus?

I ukene hvor det er europeisk fotball, Billige Fotballdrakter må lagene være på vakt mot EM-bakrus, og det er få tilfeller der det vil være mer tydelig enn når Aston Villa møter Manchester United denne helgen i Premier League. Villa kommer etter en skjellsettende seier over Bayern München i Champions League-spillet mens Manchester United tok en tomålsledelse for å falle mot Porto i Europa League.

Rotasjon kunne ventes av begge før landskamppausen, men Erik ten Hag må begynne å bekymre seg for fremtiden. United ligger på 13. plass i Premier League etter seks kamper, og til tross for en FA-cuptittel, har de gått tilbake i løpet av hver sesong han har hatt ansvaret. Bruno Fernandes har sett at hans røde kort-suspensjon i Premier League ble avvist etter en vellykket appell, men etter å ha hentet en ny i Europa League, ville det ikke være et sjokk hvis Ten Hag bestemmer seg for å hvile den portugisiske stjernen selv om det betyr at United kanskje ikke spille sine beste 11 spillere.

I mellomtiden befinner Villa seg midt i tittelkampen. Champions League-fotball ble forventet å presse dybden til det ytterste, og mens det fortsatt kunne, har Unai Emery trykket på de riktige knappene for å holde siden fremover. Det hjelper å ha en supersub som 20 år gamle Jhon Duran i rekkene, men også utenfor colombianeren har Villas rotasjoner vært gode å bytte kamper når det har vært nødvendig. Det har dem bare to poeng fra toppen av ligaen, og det er derfor, selv med ønsket om å rotere, å få maksimale poeng fra Manchester United er avgjørende.

Ingen lag har underprestert sin xG som United som har fem mål fra en xG på 10,55. Vanligvis vil det bety at de røde djevlene vil score flere mål, men med nøkkelangripere som Alejandro Garnacho, Joshua Zirkzee og Fernandes som synderne, kan det være mer bak dette. Ten Hag har ikke klart å slå seg til ro med en jevn XI og det blir bare vanskeligere å velge hvem som skal starte med Rasmus Hojlund og Mason Mount helt friske.

Villa har ingen slike problemer, Real Madrid drakt og selv om de må forbedre seg defensivt, er det å stenge Bayern München ute i europeisk spill en opptur for selvtilliten i forsvaret. Med landskampspausen nærmer seg, vil begge lag ønske å vinne dette og sende Villa Park-trofaste inn i pausen fornøyde.

Lørdag 5. okt

Crystal Palace 0, Liverpool 2
Arsenal 3, Southampton 0
Brentford 2, Wolves 1
Manchester City 2, Fulham 0
West Ham United 1, Ipswich Town 1
Leicester City 1, Bournemouth 3
Everton 1, Newcastle United 1

Søndag 6. okt

Aston Villa 2, Manchester United 1
Chelsea 2, Nottingham Forest 1
Brighton 2, Tottenham 2

Leave a Reply

Fussballtrikots Günstig Kaufen | Kopen voetbaltenues online | Voetbalshirts Sale Nederland | Günstige Fußballtrikots | Billig Fußballtrikots Kaufen | Fotbollskläder med tryck |