dres haalanddresi AnglijaUncategorized

dres haaland Anglija se je vrnila po porazu Grčije

dres haaland Anglija je v nedeljo v Ligi narodov UEFA v gosteh proti Finski zmagala s 3:1 in se začasno izenačila z Grčijo v skupini 2 Lige B pred domačim obračunom z Republiko Irsko pozneje v Pireju. Trije levi so zaostali za Grki po porazu z 2:1 na Wembleyju v začetku tedna, ko je Jude Bellingham pozno izenačil zadetek, ki ga je premagal še poznejši zmagovalec Vangelisa Pavlidisa kot del impresivnega dvojnega dvoboja mož Ivana Jovanovića.

Začasni angleški glavni trener Lee Carsley se je odločil za šest sprememb v ekipi, ki je izgubila proti Grčiji, in privabil Deana Hendersona, Kyla Walkerja, Marca Guehija, Angela Gomesa, Jacka Grealisha in Harryja Kana za Jordana Pickforda, Rica Lewisa, Levija Colwilla, Bukayo Saka , Phil Foden in Anthony Gordon. Z Johnom Stonesom, Trentom Alexander-Arnoldom, Declanom Riceom, Coleom Palmerjem in Judeom Bellinghamom, ključnimi osebnostmi v obeh igrah, bo Carsleyjeva potencialna dolgoročna zamenjava na mestu selektorja Anglije lahko dobro videla številne svoje potencialne zvezdniške talente v tekmovalnem delovanju. .

Carsley je že jasno povedal, da ne pričakuje, da bo ostal na položaju za polni delovni čas in da bi moral njegov začasni čas pokrivati ​​preostanek leta 2024, saj si Angleška nogometna zveza vzame čas, da se odloči o nasledniku Garetha Southgata: “Jaz je bil po zadnjem taboru precej presenečen, kar zadeva delo, ki je moje in moje je, da izgubim in vse ostalo,« je dejal ob tem mednarodnem premoru. “Moje naloge so bile jasne – delam tri kampe, ostale so še tri tekme in upam, da se bom vrnil na 21. To ni imelo skoraj nobenega vpliva.”

Rezultat Carsleyjevih sprememb za finsko igro je bil bolj klinični in nadzorovan prikaz ter končni rezultat, ki so ga zagotovili zadetki Grealisha, Alexander-Arnolda in Ricea, preden je Arttu Hoskonen pozno zgrabil tolažilni poskus. V kombinaciji z porazom proti Grčiji z 2:1 je bil Carsleyjev dosedanji rezultat mešan, toda dejavnik zmag z 2:0 nad Irsko v gosteh in Finsko doma pomeni, da je do zdaj dobil tri od svojih štirih iger, dve pa še dve. Grki v gosteh in Irci doma.

Morda ne pričakuje koncerta za polni delovni čas, dresi Anglija vendar dela veliko uslugo vsem, ki bi ga lahko dobili, saj so Kobbie Mainoo, Ezri Konsa in Harry Maguire prav tako preživeli pod vodstvom Carsleyja, tako da je mogoče razviti popolnejšo sliko o tem, kje ekipa je trenutno na. Glede na to, da je mogoče doseči napredovanje v Ligi narodov tudi z uvrstitvijo med prvima dvema in se vrniti v status Lige A, Carsleyja ne bi smeli soditi prestrogo glede tega preobrata in obstaja argument, da je takšen pogled na pestro skupino igralcev pravzaprav bolj dragocena.

Anglija mora začeti osvajati srebrno medaljo, če želi izkoristiti svoj ogromen mednarodni potencial, in UNL je enako dobro izhodišče za to, vendar se morajo trije levi najprej vrniti v ligo A, kar je še vedno mogoče kljub temu oktobru. igre, ki prinašajo izgubo. Čeprav ni nujno pričakovati, da bo naslednji angleški glavni trener znan pred novembrskimi tekmami, s katerimi se konča leto 2024, je razumno pričakovati, da bo Carsley do takrat vedel, kdo naj bi mu sledil in ekipo vrnil na najvišjo raven. v ligi narodov bi bil idealen način za predajo.

Leave a Reply

Fussballtrikots Günstig Kaufen | Kopen voetbaltenues online | Voetbalshirts Sale Nederland | Günstige Fußballtrikots | Billig Fußballtrikots Kaufen | Fotbollskläder med tryck |