Fotballdrakt BarcelonaLamine Yamal drakt

FC Barcelona-stjernen Lamine Yamal ute av US Tour

Lamine Yamal drakt tok nylig den veloverveide beslutningen om å hvile en rekke nøkkelspillere for deres kommende turné i USA. Lamine Hjalmar, Ferran Torres og Pedri Gonzalez vil ikke reise med laget, noe som kan skuffe noen fans som gledet seg til å se dem opptre. Klubbens valg er imidlertid for helsen til spillerne og forberedelsene til den nye sesongen.

Yamal, dette 17 år gamle geniet, er en av de mest etterlengtede stjernene i europeisk fotball. Han trenger denne tiden for å komme seg og forberede seg på utfordringene i den nye sesongen. Dette er forskjellig fra tidligere situasjoner hvor Messi brakte økonomiske fordeler til klubben i pre-season Det Yamal trenger mest nå er restitusjon og forberedelse.

Selv om Yamal og flere andre spillere vil være fraværende, vil turneen fortsatt være en stor suksess for Barcelona. Kamper i Orlando, New Jersey og Baltimore er nesten utsolgt og forventes å generere mer enn €12 millioner i inntekter for klubben. Dette er ikke bare et bevis på Barcelonas enorme globale appell, men viser også den sterke interessen for disse tungvektsoppgjørene.

Fansen vil se Torres og Yamal spille sommerens første opptredener på Olympique Luis Kompanys Stadium 12. august når de møter Monaco. Denne kampen blir Barcelonas siste oppvarming før vi møter Valencia i La Liga 17. august.

Situasjonen til Pedri er noe annerledes. Han måtte trekke seg midlertidig fra kampen på grunn av et forstuet kollateralt leddbånd i venstre kne og vil ikke kunne komme tilbake før i hvert fall i midten av august. Klubben bestemte seg for å beholde ham i Barcelona for å fokusere på bedring i stedet for å få ham til å gjennomgå en lang reise til USA.

Selv om fraværet av noen nøkkelspillere kan være skuffende for fans som ser frem til å se Barcelonas fulle lagoppstilling, gjenspeiler det bare klubbens omsorg for spillerne og vektleggingen av den nye sesongen. Ved å styre spillernes tidsplaner nøye, håper Barcelona å være på sitt beste i den kommende sesongen, både nasjonalt og internasjonalt.

Selv om Barcelona mangler noen stjernespillere på denne turen til USA, Fotballdrakt Barcelona har fansen fortsatt muligheten til å se Ilkay Gundogan, Marc-Andre ter Stegen, Robert Lewandoff Strålende prestasjoner fra stjerner som Ski og Frenkie de Jong. De Jong jobber for tiden hardt for å gjenopprette formen. Han har ikke kommet helt tilbake til trening på grunn av en høyre ankelskade.

Barcelonas avgjørelse kan overraske noen fans, men den viser klubbens vekt på spillervelferd og gjennomtenkt omtanke for fremtiden. La oss se frem til den nye sesongen og se hvordan disse justeringene vil påvirke lagets prestasjoner. Entusiasmen og støtten fra fansen vil være drivkraften for at Barcelona skal fortsette å gå videre i den nye sesongen.

Leave a Reply

Fussballtrikots Günstig Kaufen | Kopen voetbaltenues online | Voetbalshirts Sale Nederland | Günstige Fußballtrikots | Billig Fußballtrikots Kaufen | Fotbollskläder med tryck |